Geçmiş olsun. Bizde genelde zencefil limon kaynatılıp ılık içilir. Sonra tavuk suyu çorbası bizi ailece ayağa kaldırır. Tavuku tencerede, suda, istersen,sebze ile (minik doğranmış havuç, pırasa veya ne severseniz, veya sade tavuk) kaynat ve sonra tavuku çıkarıp etini tifikleyip suya geri at. Bol pulbiber ve karabiberli,terletene kadar iç. Boğaz ağrısına da doktora sormalı. Ama genelde ılık içilmesi tavsiye ediyor. Sıcak daha fena yaparmış. Çok geçmiş olsun
Tesekkürler aşure tarifin icin çok lezzetli hafif görünüyor diyeceğim
YanıtlaSilRica ederim. Şimdiden afiyet olsun ;)
SilE artık bir yerlerden Karabuğday bulmalı da denemeli...Daha kaçacak yer kalmadı :))
YanıtlaSilKolay gelsin ;)
Silharika görünüyor... bir tabak alıp kaçıyorum...
YanıtlaSilHepsi senin olsun canım. Kuzunu da çok öperim <3
SilKonuyla ilgisiz ama size birşey soracaktım, soguk algınlığa ve hafif boğaz ağrısına karşı neler önerirsiniz teşekürler
YanıtlaSilGeçmiş olsun. Bizde genelde zencefil limon kaynatılıp ılık içilir. Sonra tavuk suyu çorbası bizi ailece ayağa kaldırır. Tavuku tencerede, suda, istersen,sebze ile (minik doğranmış havuç, pırasa veya ne severseniz, veya sade tavuk) kaynat ve sonra tavuku çıkarıp etini tifikleyip suya geri at. Bol pulbiber ve karabiberli,terletene kadar iç. Boğaz ağrısına da doktora sormalı. Ama genelde ılık içilmesi tavsiye ediyor. Sıcak daha fena yaparmış.
SilÇok geçmiş olsun
http://lezzetlipratiktarifler.blogspot.com.tr/
YanıtlaSilBlog senin mi? ;)
Sil